Румънският нападател на Клаудиу Кешеру не скри задоволството си от страхотната победа над Берое със 7:0, в който той реализира поредния си хеттрик в Първа лига.

„Това бе един страхотен мач за нас. Уау! Гледахме мача на ЦСКА срещу Левски, в който направиха равен. Подходихме по най-добрия начин, трябваше да бъдем концентрирани. Показахме желание, направихме страхотен мач, пресирахме през всичките 90 минути, вкарахме много голове“, коментира Кешеру, който бе избран за Играч на мача.

„Все още трябва да продължим да играем концентрирано, въпреки преднината ни пред ЦСКА. Това бе нашата 12 поредна победа и сме само на две от клубния рекорд, който ако не се лъжа е 14 мача. Ще се опитаме да го подобрим.“

Кешеру също сподели, че за него не е фикс идея да стане голмайстор на Първа лига, въпреки че се изравни по голове с Фернандо Каранга от ЦСКА.

„Ще продължа да играя както досега. Ще играя за отбора. Няма да променям стила си, за да спечеля голмайсторския приз. Ще играя за удоволствие“, сподели още Клаудиу Кешеру.