Топреализаторът на Лудогорец Клаудиу Кешеру е най-добрият сред нападателите във втория кръг на efbet Лига. Това показва класацията в предаването "Героите на кръга" по DIEMA SPORT, което обобщи представянето на играчите.

Румънецът наниза две попадения в мрежата на Берое, като индексът на представянето му е 7.86. Освен двата гола, той отправи общо четири точни удара, а към тях добави и един неточен, както и 12 точни подавания.

Кешеру изпревари съотборника си Жоржиньо, чийто индекс беше 7.35. Той също се отличи с две попадения, реализирани от единствените му два удара към вратата. Националът на Гвинея-Бисау се отличи и с една асистенция в мача.

На трето място остана още един играч от мача межд Лудогорец и Берое. Това е новото попълнение на старозагорци Зоран Йосипович, който също вкара две попадения, отправи три удара към вратата и събра индекс от 6.18.

На четвъртата позиция остана още един играч от този мач - Рубен Бригидо от "беройци". Португалецът събра индекс от 5.61, макар да не записа попадение. На последната пета позиция е Флорент Боджадж от Етър с индекс от 4.62.