Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешеру почти ежедневно е спряган за трансфер. Румънецът обаче не бърза да обяви раздялата си с шампионите.

Той даде интервю за предаването „Домът на футбола” по DIEMA SPORT.

„Важното е, че всичко с лагера е наред. Работим много здраво, нямаме тежки контузии. На този етап изпълняваме целите си. Има постоянство в играта ни. По-голяма част от времето владеехме топката. Дори уморени, играхме добре. Изглеждахме свежи и мотивирани, а това е обещаващ знак.”

„Какво очаквам от мача с Университатя Крайова? Те са много добър отбор и не е изненадващо, че са в горната половина на на първенството. Изглежда, че ще се борят за титлата със Стяуа. Представят се много добре, дори когато губят, техният приоритет е атаката.”

„Усещането, когато играя срещу румънци е малко странно. Играл съм повечето време от кариерата си в чужбина. Има взаимно уважение между нас.”

„Важно е да започнем добре и да покажем добър имидж срещу Милан. Те ще са бонус. Нямаме право на отпускане в Първа лига. Сега по време на лагера подобряваме нивото си. Сега мисля, че ще покажем разликата между нас и останалите отбори.”

„Такъв е животът, няма да играя срещу Милан. Действах по правилата, нямам угризения срещу Хофенхайм. Сега трябва просто да продължа напред и да се концентрирам върху Първа лига и да помогна на колегите си в Лига Европа.”

„За момента оставам тук и няма да напускам. В професионалния живот нещата могат да се променят за един ден. Чакам момента, в който ще проведа разговор с ръководството за моето бъдеще. Засега съм в Лудогорец”

„Както казах, не бъразам. Има още четири месеца до края на договора ми с Лудогорец. Засега съм тук и се наслаждавам, защото съотборниците ми са невероятни. Клубът е страхотен. Всеки ден чета нещо ново за мен, за интерес към мен. Всеки ден попадам на неща, които ме изненадват. Може би трябва да се объран към медиите да ми кажат къде да отида.”

„За привличането на Швиерчок решението е на клуба, това не променя нещата. Бяхме по трима нападатели, а треньорът решаваше да пусне четвърти, пети или човек на друг пост.- Уважавам старши треньора. Изиграх много мачове. Вярвам в себе си и моите качества. Вярвам в себе си, чувствам се по-добре от 26-годишен. Винаги ще давам най-доброто от себе си. Нова титла и евротурнири – това е целта ми”, завърши Клаудиу Кешеру.