Нападателят на Клаудиу Кешеру беше много доволен от успеха над Славия с 4:0 в Първа лига и заяви, че победата от 8-ия кръг е бил мачът, от който шампионите са се нуждаели. В същото време румънецът имаше интересно изказване по повод изтичащия си в края на сезона договор.

Лудогорец лежерно си поигра със Славия с мисъл за Истанбул

„Какво мога да кажа, голямо удоволствие е да играя тук, в този отбор и по този начин. Играем с усмивка и винаги се наслаждаваме на футбола, особено когато нещата се получават по този начин. Когато движим топката, тогава сме във вихъра си. Прибираме се с усмивка, защото си свършихме работата”, коментира Кешеру, докато получаваше наградата си за Играч на мача.

Кешеру май ще пълни цяла изба с шампанско

„Опитахме да променим някои неща в играта си. Промените проработиха по-малко от очакваното. Днес направихме перфектния отговор. Беше ни трудно да създаваме положения, но днес почти всяка наша атака в половината на противника беше голова. Това беше най-важното за нас, за нашата увереност, защото винаги трябва да имаме самочувствие и да се усмихване.”

„Трябва да намерим баланса, за да не получаваме голове, а в същото време да създаваме положения и да бележим. Това беше точно мачът, който да ни помогне да видим, че можем да не допускаме ситуации пред нашата врата, а в същото време да реализираме такива.”

„Да, разбира се, както и преди съм казвал – ние вярваме в нашата сила. Ние сме една много добра група, силен колектив. Дори тези, които са на пейката, помагат на останалите. Групата ни в Лига Европа е трудна, но ние ще премерим сили с всички в нея.”

„Още не сме дискутирали по моя контракт. Той изтича след 9 месеца. Ако ръководството иска да говори с мен, знаят къде да ме намерят. Аз върша моята работа на терена. Дотук сме имали само леки, начални разговори. Няма какво да коментирам”, завърши Кешеру.