Кешеру: Договорът ми изтича, шефовете знаят къде да ме намерят

Първа лига 09 септември - 20:00,

0 : 4

FT

Лудогорец Лудогорец
Славия Славия

 Gong.bg следи се от Gong.bg

Diema Sport излъчва се по Diema Sport

Darik radio излъчва се по Darik radio

Нападателят на Клаудиу Кешеру беше много доволен от успеха над Славия с 4:0 в Първа лига и заяви, че победата от 8-ия кръг е бил мачът, от който шампионите са се нуждаели. В същото време румънецът имаше интересно изказване по повод изтичащия си в края на сезона договор.

Лудогорец лежерно си поигра със Славия с мисъл за Истанбул

„Какво мога да кажа, голямо удоволствие е да играя тук, в този отбор и по този начин. Играем с усмивка и винаги се наслаждаваме на футбола, особено когато нещата се получават по този начин. Когато движим топката, тогава сме във вихъра си. Прибираме се с усмивка, защото си свършихме работата”, коментира Кешеру, докато получаваше наградата си за Играч на мача.

Кешеру май ще пълни цяла изба с шампанско

„Опитахме да променим някои неща в играта си. Промените проработиха по-малко от очакваното. Днес направихме перфектния отговор. Беше ни трудно да създаваме положения, но днес почти всяка наша атака в половината на противника беше голова. Това беше най-важното за нас, за нашата увереност, защото винаги трябва да имаме самочувствие и да се усмихване.”

„Трябва да намерим баланса, за да не получаваме голове, а в същото време да създаваме положения и да бележим. Това беше точно мачът, който да ни помогне да видим, че можем да не допускаме ситуации пред нашата врата, а в същото време да реализираме такива.”

„Да, разбира се, както и преди съм казвал – ние вярваме в нашата сила. Ние сме една много добра група, силен колектив. Дори тези, които са на пейката, помагат на останалите. Групата ни в Лига Европа е трудна, но ние ще премерим сили с всички в нея.”

„Още не сме дискутирали по моя контракт. Той изтича след 9 месеца. Ако ръководството иска да говори с мен, знаят къде да ме намерят. Аз върша моята работа на терена. Дотук сме имали само леки, начални разговори. Няма какво да коментирам”, завърши Кешеру.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Клаудиу Кешеру Играч на мача - Първа лига 2017/18 Лудогорец

Първа лига