Избраният за Играч на мача Лудогорец-Етър Клаудиу Кешеру бе много щастлив след реализирания хеттрик. Той говори и за бъдещето си като сподели, че иска да остане част от Лудогорец.

Лудогорец изтръска здраво "болярите" и дръпна на върха

"Беше невероятно, да започна, да играя, беше истинско удоволствие да реализирам този хеттрик. Отдавна не го бях правил. Хубаво бе за мен, че бях титуляр. Винаги съм уверен, дори когато съм резерва. Накрая спечелихме много комфортно, това е най-хубавото", заяви №1 в двубоя.

"Винаги, аз съм боец, дори когато не вкарвам винаги искам да съм въвлечен в екшъна. Винаги когато се събудя имам жажда да работя, да работя и да продължа да работя", допълни румънецът, който през този сезон загуби твърдото си титулярно място.

"Обичам да вкарвам. Моята позиция е такава, че трябва да помагам на отбора с попаденията си. Радвам се, че Върджил Мисиджан се завърна с позитивен гняв, вкара страхотно попадение. Искам да продължа този момент и да продължа да се наслаждавам заедно с колегите си."

Относно предстоящите тежки мачове с ЦСКА, Левски и Спортинг Брага, Кешеру заяви: "Много е важно да гледаме мач за мач. Ако не бяхме спечелили днес, нямаше да започнем с увереност следващия двубой. Хубаво е да имаме 5 точки пред ЦСКА, 8 пред Левски. Трябва да спечелим мача за Купата, а после и мачовете с ЦСКА и Левски. Това са мачове за мъже. Тази година и ЦСКА, и Левски се подобриха и е много хубаво съперничество на върха."

Хеттрик герой на Лудогорец – Етър

А какво мисли за битката за голмайстор с Фернандо Каранга? "Той игра във всеки от мачовете, когато си нападател трябва да използваш моментите. Той е там, когато топката трябва да бъде вкарана. Става въпрос за момента. Сега вече имам 7 попадения, но не съм фокусиран върху отбелязването на голове, искам да се наслаждавам на играта си. Няма да жертва резултата за отбора, за да подобря моя персонален."

Кешеру говори и за своето бъдеще в Лудогорец, което е неясно с оглед на факта, че договорът му изтича през лятото: "Тук ми харесва. Изпитвам удоволствие. Трябва да разговаряме с хората, които решават това. Ако намерим начин да продължим това, аз се насладих на повече от 2 години тук. Искам и последните месеца да преминат така, ако не се получат нещата, ще си тръгна. Това е съдбата."