Кавдански: Всеки вижда разликата с новия треньор

Защитникът на Локомотив Горна Оряховица Мартин Кавдански изрази надежда, че с новия наставник Александър Димитров, тимът му ще успее да изпълни целта си, а именно оставане в елита.

„Отпускане в никакъв случай не може да има. Трябва да държим нивото и да надграждаме. Знаем как ще играят Нефотхимик. Подготвени сме сме за силните им страни. Важно е да си свършим добре работата в дефанзивен план“, коментира Кавдански преди мача с Нефтохимик утре.

„Аз лично се чувствам добре в Горна Оряховица, но на дневен ред не съм мислил за договор. Концентриран съм върху мачовете. За новия договори има време, нека първо си свършим работата“, продължи той.

„Хората, които гледат футбол могат да сравнят тима след идването на новия треньора и преди това. Могат да преценят разликата. Всички я виждаме“, отдаде заслуженото той на Александър Димитров.

„Мисля, че форматът е по-интересен и за отборите има по голяма интригата, защото до последно не се знае нищо. Отборите трябва да са мотивирани постоянно и да не се отпускат. Този формат е доста интересен. Ние сме реалисти. То е ясно, че целта е оставане в елита. Мислим за това всеки ден и сме се концентрирали мач за мач. Ако продължаваме така, мисля, че ще постигнем целта си“, каза още Кавдански.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Локомотив Горна Оряховица Мартин Кавдански Нефтохимик

Първа лига