Фернандо Каранга, който бе избран за Играч на мача Дунав – ЦСКА, сподели задоволството си от победата с 2:0 на „червените”. Каранга вкара първия гол за успеха на гостите.

„Те атакуваха много, ние се защитавахме повече през второто полувреме. Лош терен, но лош терен и за двата отбора. Радващо е, че успях да вкарам гол, а и успях и асистенция да направя. Радвам се, че бихме с 2:0”, заяви Каранга.

За ситуацията, в която топката докосна ръката му, Фернандо Каранга сподели: „Топката беше много силна и аз само се обърнах. Когато се обърнах ме удари и влезе. Мисля, че беше гол. Така е видял и съдията. Удари ме в рамото, в горната част."

„Разбира се, че мачът беше важен. Има много мачове. С много работа и труд ще успеем. Отборът ще работи много и усърдно, и с помощта на всички ще участва в Шампионската лига”, заяви още нападателят на ЦСКА.

„Съотборниците ми обясниха за празника на България. Тук се чувствам много добре. Като у дома си съм и се радвам, че съм в ЦСКА”, обясни Каранга за снимката си с българския трибагреник.