Майсторът на преките свободни удари Антон Карачанаков е играчът, който най-често е огорчавал вратарите у нас от тази позиция в последно време. Той е в конкуренция с Тодор Неделев от Ботев по този показател и разкри каква е рецептата за успеха му.

"Тодор Неделев е страхотен футболист, пожелавам му успех, но като ги отстраним. Фауловете ми се получават с тренировки, с увереност. Като застана да бия, винаги вярвам в себе си. С момчетата понякога се шегуваме на тренировка, правим стойки", заяви Карачанаков. Той сподели и как му влияе работата с наставника Ферарио Спасов.

"Ферарио Спасов е човек с опит, комуникираме си с него, търсим си грешките. Даваме максимума на тренировки, помагаме си по време на мача и затова се получават нещата", сподели още футболистът на старозагорци и разкри какво е бъдещето му.

"Имам още няколко двубоя с Берое, напълно съм концентриран върху тях. След това има пауза, нека починем тогава и ще видим какво ще се случи. Не съм говорил с ръководството, ще видим", заяви Карачанаков и говори за националния отбор на България.

"Всеки футболист иска да играе за България, но си има треньори, те гледат и преценяват кое е най-доброто за отбора", завърши футболистът на Берое.