Капитанът на Витоша Бистрица Четин Садула показа завидна самокритичност и призна, че не се е представил на ниво при загубата 1:3 от Локомотив Пловдив в 5-ия кръг на Първа лига. Опитният играч трябваше да играе на непривичен пост като десен бек и заяви, че на този етап контузеният титуляр на позицията Румен Гьонов е без конкуренция.

„Честно казано, се видя, че да играя десен бек не е моята позиция. Бях малко неориентиран, но малко по малко се опитах да вляза в час”, каза Садула след поражението в Пловдви.

„Правим понякога доста елементарни грешки, допускаме много лесни голове, докато за момента доста трудно вкарваме. Затова се получава така.”

Коце Ангелов: Разсипват ни скандално лесни голове

„На никой не му е приятно да пада, но реално в клуба няма напрежение. Ние знаем, че нещата ще се получават по-трудно. Тренираме, полагаме повече усилия и чакаме момента, когато ще станем равностойни на другите.”

„Вижда се, че играем доста открито. Опитваме да пресираме всеки един отбор – Левски, Лудогорец, Локо Пд. Това е нашият стил. Опитваме да изчистим грешките, които правим. Да се надяваме с тренировки и това да се получи.”

„Имаме трима много добри вратари, така че отсъствието на Християн Василев не се отрази. Колкото до Румен Гьонов, той няма алтернатива на този пост. Той е много, много по-напред от мен като десен краен защитник.”

„Срещу ЦСКА пак ще опитваме да се надиграваме. Не сме отбор, който се затваря. Дано да вкараме повече голове от тях. Във всеки мач трябва да сме внимателни, вижда се, че в Първа лига има доста бързи футболисти, така че трябва наистина да си държим очите отворени”, допълни Садула.