Капитанът на Левски Божидар Митрев спечели по болезнено безкомпромисен начин наградата за "Спасяване на седмицата". Една от немалкото му намеси в дербито срещу ЦСКА (2:2) от 30-ия кръг на Първа лига го направи безспорния номер 1 в традиционната анкета на Gong.bg и нашия партньор ELITE SPORT.

Митрев може и да носи вина за дузпата, с която „червените” откриха резултата в споменатия мач, но пък в 34-ата минута при резултат 0:2 за съперника остави отбора си в мача. Тогава Митрев отрази зверски шут на Тиаго Родригес от воле и това бе един от многото епизоди, помогнали на „сините” да се доберат до равенството.

Заради атрактивното спасяване Митрев получи близо 91 процента от общия вот, с което напълно обезличи конкурентите си Георги Петков (Славия) и Денис Гргич (Етър Велико Търново).

ПЪЛНИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ ГЛАСУВАНЕТО НАМЕРЕТЕ ТУК!

След като вотът вече е приключило, за нас не остава нищо освен да преминем към следващата част от играта, а именно – избирането на един от всички гласували, който получи чифт вратарски ръкавици ELITE SPORT.

Името на щастливеца ще бъде обявено в следващото издание на предаването „Преди кръга” по DIEMA SPORT, което ще се излъчи от 20 часа в четвъртък, 26-и април.