Заместник-председателят на Дисциплинарната комисия Георги Камишев говори след наказанието, което отборът на Левски получи заради ранената полицайка по време на дербито с ЦСКА в събота.По време на мача служителката на реда пострада след хвърлена бомба, която избухна след удар в една от вратите на входовете на трибуните.

За това Левски бе наказан да играе пред празни трибуни в следващия си домакински мач срещу Верея в събота и глобен общо с 11 400 лева, въпреки че се очакваше санкцията на клуба от „Георги Аспарухов“ да бъде много по-сериозна.

„За нас е много трудно да разглеждаме случаи, в които има насилие. Фенът, хвърлил бомбата не я хвърли от радост или от негодувание от неправилно съдийско решение. Той беше отишъл там да убива. Призоваваме агитките, които подадоха декларации, че с разграничават от случилото се да помагат. Те са тези, които да посочват хората и да бъдат наказвани. Това е единичен случай. Това е криминален случай, с който трябва да се занимават други хора. Съответните органи си вършат работата“, сподели на брифинга след заседанието Георги Камишев, който е заместник-председател на комисията.