"Наистина играхме по-добре първото полувреме, имахме ситуации, вкарахме. През второто допуснахме лек гол по мое мнение и от там мачът се обърна. И 200 и 300 да станат головете, не ги броя. Ще играя докато мога. Опитвам се да помагам и докато разчитат на мен, ще се опитвам да давам всичко от себе си.", заяви нападателят на Берое Мартин Камбуров след поражението от Ботев с 1:2 в 34-ия кръг на Първа лига, Първа шестица.

"Жалко е, че имахме добра година, но нещата поприключиха и остават две протоколни срещи. Доста ще е трудно, ще опитаме да се преборим, но тук беше днес разковничето за третото място. Ще опитаме все пак, ще изиграем двата мача докрай. Срещу Лудогорец ще опитаме да се наиграваме и да покажем какво можем срещу шампиона. Те са най-стойностният отбор в първенство", добави Камбуров.

"За мен няма да е неуспешен сезонът, защото аз откакто дойдох отборът беше чисто нов и му трябва време. Може би щяхме да изпреварим малко събитията. Не би трябвало да се слагат етикети, че едва ли не тук стават някакви катастрофи, че не се класира Берое в Европа. Трябва да има спокойствие и да се гради отбор", заяви нападателят.

"Да, чувствам се добре в отбора. Хората ме приемат добре. Всичко е наред. Въпросът е да имаме по-хубави резултати следващата година и да радваме хората в Стара Загора", завърши Мартин Камбуров.