Новото попълнение на Берое Мартин Камбуров заяви, че темата "Локомотив Пловдив" е приключена и в момента е съсредоточил вниманието си единствено към постигането на целите с новия си тим.

НА ЖИВО: Еуженио наказа Ботев, доверете се на Gong.bg

“Надявам се в процеса на работа да зарадвам публиката. Мога да кажа, че получих едно нормално отношение от страна на ръководството и от страна на треньорския щаб. Приеха ме много добре тук. Тренирам съвсем от скоро, от няколко дни. Надявам се в процес на работата да се опознаем още повече и разбира се да бъда полезен на отбора”, каза Камбуров.

“Не е важно задължително да се разпиша. Важното е отборът да победи, дали ще се появя в игра само треньор знае. Въпросът е тимът да постигне успех, защото тази победа ще ни качи в горната част на таблицата”, допълни той.

“Срещнах едно нормално отношение за името Камбуров от страна на ръководството и на Александър Томаш. Надявам се взаимно да си бъдем полезни. Хората, които са разбрали кой е Камбуров и какво е направил за Локомотив Пловдив, това интервю, когато си тръгнах може да си го пуснат и да видят за какво става въпрос. Срещу Камбуров има едни цифрички, които показват какво съм направил за Локомотив. В момента съм в Берое и темата Локомотив е приключила. До май месец имам договор и ще се опитам да се съсредоточа върху представянето си тук. Но все пак не мога да си тръгна от Локомотив, защото моето име е останало там”, каза още 36-годишният футболист.

“В Берое първата цел е челната шестица. Мисля, че отборът има голям потенциал и добри футболисти. Надявам се с моя опит да помогна на отбора. Нова обстановка е, може би ще ми трябва време за адаптация. Не мога да прогнозирам колко гола ще вкарам. Дано да се повече и отборът да си постигне целите” завърши Камбуров.