Нападателят на Берое Мартин Камбуров изтърпя своето наказание и се завръща в групата за домакинството на ЦСКА от 31-ия кръг на Първа лига.

Вратарят Душан Перниш, който получи контузия при гостуването на Лудогорец, попадна в групата. Все пак Георги Аргилашки се очаква да започне като титуляр. Третият вратар Иван Гошев също намери място в състава на Александър Томаш и е много вероятно словашкият вратар да остане извън групата за мача срещу столичани.

„Предстои ни един много сериозен и отговорен двубой. Треньори и играчи трябва да покажем характер и да реагираме след последния ни мач. Ние играем за победа във всеки двубой и утре ще дадем всичко от себе си, за да я постигнем. Отново трябва да бъдем пределно мобилизирани и концентрирани. Призоваваме всеки един фен на Берое да дойде и подкрепи отбора на стадиона, защото точно сега имаме много голяма нужда от подкрепа по трибуните.“, споделиха от треньорския щаб на Берое преди срещата.

Групата на Берое: Георги Аргилашки, Душан Перниш, Иван Гошев, Камен Хаджиев, Матеус Леони, Милен Желев, Павел Виданов, Педро Еуженио, Борислав Цонев, Мартин Камбуров, Серджиу Негруц, Иван Бандаловски, Веселин Пенев, Марко Адамович, Рубен Бригидо, Карлос Охене, Георги Динков, Емин Ахмед и Мартин Райнов.