Нападателят Мартин Камбуров заяви, че няма какво да си каже повече с президента на клуба Христо Крушарски.

Камбуров заяви, че днес не е говорил с Крушарски. Нападателят каза, че се е чул с президента на Локомотив Пловдив вчера, когато е изслушал неговия триминутен монолог.

„Аз не съм говорил с Крушарски. Имах да си взимам пари. Взех си ги и е това”, коментира Камбуров.

„Тръгвам си. Решението е категорично. Посока още не съм избрал. Ще реша. Ще видим.” 

„Разтрогването на договора е само формалност. Никога не съм ощетил Локомотив и никога не съм печелил от отбора. Напротив само съм давал. Жалко е, че си тръгвам по този начин. Причината са неадекватните решения и изказвания на президент. Той не е Локомотив. Локомотив е публиката и тези хора, като мен. Аз не си тръгвам. Локомотив Пловдив е публиката, Христо Бонев, Христо Колев, Аян Садъков и Мартин Камбуров. Преди няколко месеца аз дадох пари за заплати в клуба“.

Мартин Камбуров напусна окончателно Локо Пд

„Разбира се, че ми е мъчно. Аз съм стоял и без заплата, когато феновете ни събираха пари. Стоял съм по 4-5 месеца без заплата. Сега, ако се каже, че съм си тръгнал за пари е малко смешно”, добави нападателят.

„Не може след 140 гола да си тръгна по този начин. Той е човекът, който дава парите и поръчва музиката.”

„Крайно грешна е информацията, че преди мача в Ловеч съм си тръгнал заради пари.”

„Май месец, три-четири кръга преди края бяхме взели заплати само за януари. До края на сезона оставаха три-четири мача. Имахме някакъв шанс за Европа. В клуба нямаше нито един лев. Изкарах една сума от мен, която е лично моя, за да се раздадат пари в клуба”, продължи голмайсторът.  

„Едва ли Камбуров не е играл срещу Етър заради пари.”

„Слушах Крушарски точно три минути. Беше доста емоционален. Неща, които няма как да ги каже на Мартин Камбуров. Аз съм човек с име и достойнство. С този човек няма какво да си кажа повече.”

„Не трябва да разговарям с него. Няма какво да си кажа повече с този човек. Аз не си тръгвам от Локомотив. Локомотив е публиката, Христо Бонев, Христо Колев, Мартин Камбуров. Това е Локомотив. Аз най-много исках да остана в Локомотив. Исках да завърша кариерата си подобаващо.”

„Аз мисля, че съм дал на Локомотив. Който, както иска да го оцени. Някои от феновете сигурно ще ме подкрепят, други не. Всеки има право на мнение, но това е истината.”

„Аз съм на 36 години и ако поиграя още някъде. Не съм решил въобще дали ще играя още. Не съм взел още решението. Може би ще го взема до една седмица или десет дни. Сега се спекулира. Аз за мен лично не съм взел решение дали въобще ще продължа да играя футбол след това, което ми се случи, което е меко казано странно. Аз няма какво да си кажа с Христо Крушарски. Не съм разговарял днес с него”, каза още Мартин Камбуров.