Новият наставник на Левски Славиша Стоянович даде специално интервю за NOVA. Треньорът разкри, че откакто е поел „сините" е разбрал, че футболистите са по-скоро изморени, а не малко тренирани. Той изтъкна и необходимостта от подсилване в състава на три позиции. Наред с нуждата от ляв и десен бек, той добави, че трябва да се вземе и дефанзивен полузащитник.

„Има само Тиам, който е класически дефанзивен полузащитник. Това са позиции, на които има много единоборства и възможността да се стигне до контузии и картони е голяма. Така че, със сигурност трябва да говорим сериозно в идните дни, какво е най-адекватното в случая или да намерим друго решение“, каза Стоянович.

Нова Броудкастинг Груп
22 снимки

За няколко дни работа в София, роденият в бивша Югославия специалист разбрал, че играчите са по-скоро изморени, отколкото малко тренирани.

„Това е малко по-голям проблем от обратното, защото в това време да направиш някаква почивка е много, много трудно. Но ще видим, трябва. През първата пауза може и малко да коригираме нещата. До септември има много мачове, така че най-важно е да се събират точки“, подчерта Стоянович.

Цялото интервю със Славиша Стоянович може да видите в предаването на DIEMA SPORT – „Домът на футбола“ – в сряда, 8 август, от 20.00 часа.