Славия победи като гост Ботев Враца с 3:1 в първа среща от 23-ия кръг на Първа професионална футболна лига. Домовчийски можеше да открие резултата още във 2-ата минута, но Стериакис изби в корнер. В 6-ата минута Венцислав Керчев бе изпуснат при центриране от фаул и с удар от близко разстояние изведе Ботев напред.

Последваха нови пропуски за домакините, след като Даниел Генов и Домовчийски бяха отразени от стража на "белите". В 38-ата минута защитата на Ботев Враца подцени пас към Радослав Кирилов, който хладнокръвно премина през трима защитници и простреля Красимир Костов за 1:1.

Втората част далеч не бе толкова интересна и двата отбора нямаха чисти положения за гол. Все пак в 78-ата минута Димитър Велковски проби отляво и с хубав пас намери Чунчуков, който от няколко метра не сбърка.

При подаването останаха съмнения за засада, но съдията Петър Костадинов и асистентът му останаха безмълвни. Резервата Владислав Узунов реши всичко в тази среща, след като в 87-ата минута с удар по тревата оформи крайното 3:1.

Кои бяха ключовите моменти в мача, за да се стигне до точно тази развръзка, можете да разберете от анализа в прикаченото видео.