Треньорът на Кайзериспор Мариуш Сумудица може и да желае горещо да работи с нападателя на Лудогорец Клаудиу Кешеру, но ако не се стигне до сделка в най-скоро време, тази опция ще отпадне. Поне така твърди румънското издание „Фанатик”.

Кешеру ракъсван между Турция и Китай

31-годишният румънски национал навлезе в последните 6 месеца по своя контракт с разградчани и това го превръща в апетитна хапка на пазара. За интереса на Кайзериспор и Сумудица се мълвеше още към края на миналата година, като именно наставникът е сочен за големия инициатор.

Турска война за голмайстора на Лудогорец

Според „Фанатик” и двамата имат желание да съвместна работа, но проблем може да се окаже както позицията на Лудогорец (откъдето до този момент отричат като вероятна раздяла с играча), така и молбата на самия Кешеру, който иска малко повече време за размисъл.

От Кайзериспор настояват трансферът да се случи възможно най-скоро и нямат намерение да чакат. Румънските медии дори говорят, че клубът договори друг нападател – украинецът Артьом Кравец. Има голяма вероятност в следващите дни 28-годишният Кравец да подпише договор за 2,5 години.