Крилото на Левски Жерсон Кабрал отчете добрата игра на отбора при победата с 3:0 над Славия, но както много от своите колеги подчерта, че концентрацията от този момент нататък е върху предстоящия мач срещу Лудогорец в 25-ия кръг.

28-годишният холандец вкара единият от головете в най-старото столично дерби, което остави „сините” в отлична изходна позиция за предстоящия възлов мач. Левски изостава с 5 пункта от 7-кратния първенец на България, който е и лидер в класирането.

„Можеше да вкараме и повече. В крайна сметка 3:0 е добър резултат. Нещата, които не бяха добре, можем да ги подобрим и да се представим по-успешно”, отчете Кабрал.

„Ще бъде добър мач, Лудогорец имаха трудности. Дано да победим.”

„Треньорът Дерменджиев има свой стил. Опитваме се да свикнем. Всички се чувстваме добре с него. Той се опитва да направи така, че да играем добър футбол. Личи си, че е добър наставник.”

„Трябва да говоря с хората от ръководството за моя договор. Все още не съм го направил.”

„Преди всички смятаха, че Левски е вън от сметките, но сега всички твърдят обратното. Лудогорец е голям отбор. Имаха някои лоши резултати, но си остават много силен тим. Трябва да направим мача възможно най-труден за тях”, заяви още Кабрал.

От началото на сезон 2018/2019 холандецът натрупа вече 8 шампионатни попадения за Левски.