Левски се раздели с един от играчите си. Това е левият бранител Мики Орачев, който от четвъртък вече е собственост на друг елитен роден тим - Септември, съобщи сайтът на новаците в елита. 

Левски: Мапуку и Ангелов са наши играчи

Бившият младежки национал подписа договор със септемврийци за срок от година и половина - до 30 юни 2019 г. Ръководството на клуба от Красна поляна обяви, че договорката е била постигната официално днес. 

Септември обяви трети трансфер, взе голмайстор

Така Орачев се превърна в четвърто ново попълнение за "септемврийци" в зимната пауза. Воденият от бившия наставник на Левски Николай Митов отбор беше подсилен от свободния агент Станислав Маламов, Стилиян Николов от Пирин и Мирослав Будинов от Дунав. 

Иначе Орачев е на 21 години, като до момента е защитавал цветовете на "сините", както и на Локомотив София, където бе преотстъпен през сезон 2016/2017 г. Той попадаше рядко в сметките на наставника Делио Роси.

Когато пък се появяваше на терена, обикновено бъркаше фатално, както в последния мач от есенния полусезон срещу Славия, и логично отпадна тотално от сметките на "Герена", за да се събере пак с Митов в Септември.