Капитанът на Берое Иво Иванов заяви след победата над Славия, че ако всички в отбора са едно цяло, ще стигнат много далече.

„Влязохме трудно в мача. Получихме нелеп гол. Радващото е че успяхме да обърнем мача. Играхме по-добре от „Славия“ и заслужено победихме. Всяка една победа дава самочувствие. Ние знаем, че сме добър отбор, добри футболисти, добри треньори. Ако всички сме едно цяло, ще стигнем много далече. Тренирахме доста и се бяхме подготвили достатъчно добре за мача срещу Славия“, коментира Иванов.

„Според мен ще е много труден мачът срещу Верея. Събраха много добри и опитни футболисти, с добър млад специалист. Доста труден мач ни очаква. Трябва да играем на 100%, за да го спечелим“, добави капитанът на Берое.

„И Елиаш, и Владимир Зафиров са ми големи приятели. На терена няма приятелство. Излизаме за победа. Ще се раздадем на 100% и се надявам, че ще победим“, продължи сърцатият защитник.

„Искахме да играем мача с Лудогорец. Използвам да им честитя успеха, който постигнаха и да им пожелая да влязат в групите на Шампионска лига“, каза още Иво Иванов.