Защитникът на Берое Иван Иванов заяви след победата над Славия, че това е бил един от най-добрите мачове на старозагорци.

„Мисля, че това беше един от добрите ни мачове с оглед ситуациите, които създадохме. Имахме положения и се радвам, че този път отбелязахаме повече от един гол. Отново успяхме да завършим на нула. Хубав мач и хубава победа. тя бе важна чисто от психилогическа гледна точка доста важна, защото трябваше да дръпнем пред останалите отбори. Мисля, че днес се утвъдихме като един от фаворитите, които ще завършат в шестицата. Надявам се да продължим така и в останалите три мача да вземем максимален брой точки“, коментира Иванов.

„Нормално. Има моменти, коагато ми е по-тежко и трудно. Зависи как се чувствам през седмицата.  Като цяло нямам оплаквания. Данните, които показвам по време на мач не са никак лоши“, добави защитникът.

„Добри футболисти. Имаме нужния синхрон. успяхме да се напаснем. Можещи. От нас се иска колкото може по-бързо да възприемем начина на игра на треньора. С всеки изминал мач чисто колективно нещата се получават доста добре и показваме стойностна игра с добър контрол над топката. Сигурност в защита и създаваме все повече положения.“

„Тежък мач. За мен отборът на Ботев е един от най-добрите с доста креативни футболисти и силни индивидуалности. Смело мога да отлича Тодор Неделев. За мен той не е футболист за българското първенство. Но отиваме там за победа. С това натрупано самочувствие, което имаме и това себераздаване, което показваме в последните мачове имаме всички предпоставки да вземем победата“, каза още Иван Иванов.