Наставникът на Славия Владимир Иванов не остана доволен от играта на своите футболисти при загубата от Нефтохимик с 0:3 у дома и не остана особено доволен от съдийството в срещата.

"След такъв резултат на никой не му е приятно да говори. Причините ще ги анализираме по-късно. Футболистите положиха доста усилия. Някои повече, други по-малко. Постараха се да променят нещата в наша полза.", каза Иванов.

"Може би донякъде и някои спорни съдийски отсъждания доведоха до това, което се случи. Но пак казвам, вината си е в нас. Ще се опитаме да анализираме всичко това и по най-бързия начин да се върнем на пътя на който трябва да сме.", добави специалистът.

"Дали е трябвало Хашев да получи червен картон или не, съдията решава. Това беше опасна игра, кракът на футболиста е в доста окаяно състояние. Не искам да коментирам съдиите.", сподели той за острото влизане на Георги Хашев в краката на Иван Минчев.

"Със сигурност няма да е приятно в съблекалнята след тези две загуби. Но така е във футбола. Трябва да намерим начин да подобрим играта и да започнем да побеждаваме. Надявам се играчите да покажат играта, която показаха в домакинството срещу Черно море.", сподели той.

"Треньорската професия е такава. Когато побеждаваш ти се радват. Когато губиш са недобронамерени и не толкова приятелски настроение.", коментира той по повод обидни скандирания от страна на домакинската агитка.