"Мисля, че загубихме две точки. С показаната игра дадохме да се разбере, че отборът върви във възходяща линия. С толкова много центрирания явно, че би трябвало да си заминем с категоричен резултат и 3 точки в наша полза. Галчев е един добър изпълнител, наясно сме с това, но явно някой път в играта тези неща не се мислят. С тази игра рано или късно гол трябваше да падне", коментира треньорът Иван Вутов след равенството на Етър със Септември - 1:1 в 8-ия кръг.

"От една страна Минев получи болезнен удар и се налагаше смяна, което доведе и до смяна на схемата на игра. Почански има добри качества и смятам, че сполучихме със смяната", сподели още Вутов.

"И първото не стояхме зле, но през второто полувреме категорично владеехме играта. Търсехме гола, търсехме го с цената на много захождания по фланга. На Сърмов му липсва игрова подготовка. Той е доказан футболист и неговото включване в отбора ще донесе ползи", коментира още помощник треньорът на Етър и продължи:

"Нито един отбор в Първа лига не може да каже, че е доволен от селекцията си. Може би в завършваща фаза ни липсва повече опит или малко повече качество щеше да е по-добре. Но едва ли можем да си позволим нещо по-качествено."

"Нашият отбор е съставен от опитни футболисти. Колективът е от решаващо значение и всички имат уважение към Станислав Генчев", заяви Иван Вутов за старши треньора Станислав Генчев.