Треньорът на Етър Велико Търново Иван Вутов заяви след загубата от Берое, че съдията Ангел Баялцалиев не бе обективен и дори некомпетентен човек е щял да се справи с дискусионните ситуации в срещата.

„Първите 40 минути бяха за нас. Добре разигравахме и реализирахме гол. Допуснахме някои грешки в нашата лява зона, откъдето Берое реализира. Второто полувреме изпуснахме средата на терена. Превъзхождаха ни с бързина. Берое имаше повече чисти положения“, коментира Вутов.

„Ако включим субективния фактор съдийството, мисля, че съдията повлия на мача. Първият гол е от засада, а при втория гол нарушението е извън наказателното поле“, добави треньорът на Етър.

„Съдията се превърна в главно действащо лице. Без да се оправдавам, че главният фактор е съдийството, той помогна. Съдията не бе обективен. Дори един некомпетентен човек щеше да реагира по друг начин и да прецени нещата. Не трябва да се оправдаваме със съдията. Честитя победата на Берое. Берое е един от отборите, който се бори за място в първата петица. Мисля, че сме готови за предстоящата серия от мачове срещу отборите от челото. Никога не съм крил, че за мен Берое е болка и страдание. Винаги съм се мъчил да има футбол в Стара Загора“, каза още Иван Вутов.