Старши треньорът на Локомотив Горна Оряховица Иван Колев сподели след загубата от Дунав Русе, че не приема стила на игра, предложен от страна на домакините.

„На първо място загубихме заради това, че Дунав си вкара едно от положенията. Ние имахме 3-4 отлични положения, но не успяхме да ги реализираме. Трудно ми е да приема такъв футбол, който предложи Дунав. Не смятам, че така трябва да се играе в Първа лига. При всяко единоборство имаше викове, крясъци, а съдията се подведе по тях“, коментира Колев.

„Футболистите на Дунав постоянно играха с изритани топки напред. Топката трудно падаше на земята. Избрали са такава стратегия, поздравявам ги. Жалко,че ние изпуснахме нашите шансове и загубихме“, допълни той.

„Имаше моменти, в които можехме да действаме по-спокойно. Не мога да виня момчетата, дадоха всичко от себе си. Не знам дали мача с ЦСКА ще го играем на нашия стадион. Ще има комисия, която трябва да реши този проблем. Ние винаги сме си гости, за нас няма разлика дали играем като домакин или гост“, сподели още Иван Колев.