Старши треньорът на Верея Иван Колев бе лаконичен в коментара си за загубата с 0:1 от Етър Велико Търново във втория кръг на Първа професионална лига. Опитният специалист похвали футболистите си за старанието им във фаза защита и обясни, че малко не е достигнал на закъсалия финансово тим да се пребори за реми на „Ивайло”.

„В интерес на истината Етър бе значително по-активният тим във фаза атака. Ние се опитахме да се противопоставим според нашите възможности. Искам да поздравя нашите играчи за представянето им в защита. Бяхме близо до точката, не се получи, ще си направим съответните изводи, без да се връщам към нашите си проблеми”, коментира 61-годишният наставник.

„В дефанзивен план определено съм доволен, но после при прехода към атака и с изнасянето на топката нещата са много сериозни. Предполагам всички се досещате защо… Няма смисъл да го коментираме, ще направим всичко възможно, за да го променим.”

„Нови играчи? Движат се нещата в тази насока. Очаквам още за следващия мач срещу Берое да увеличим групата си за мача. Подхождаме както към всеки друг мач – всеки двубой е изключително важен за нас, без значение дали е дерби на Стара Загора или не”, завърши Иван Колев.