Левски е готов за значими успехи и те трябва да дойдат още през този сезон, заяви пред клубния сайт защитникът Иван Горанов, който продължи договора си със "сините" с още два сезона.

"Щастлив съм, че успях да продължа договора си с Левски. Това е сбъдната мечта, която продължава. Чувствам се прекрасно на "Герена" и за мен да бъда в този клуб е подарък. През изминалата една година изпитах и негативни, и положителни емоции."

"Но в момента обстановката в отбора, с назначаването на новия треньор и с това, че запазихме състава, е положителна. Вярвам, че тази година ще има доста поводи за радост. Можем да постигнем нещо значимо", заяви той за Левски ТВ.

"Преди година беше трудно, защото тепърва трябваше да се опознаваме. Сега е различно. Сработихме се и в момента нещата стоят доста по-добре, за което се радвам", продължи Горанов.

"Тренировките се промениха. Прави ми изключително добро впечатление начинът, по който (Славиша Стоянович) се държи с футболистите и провежда тренировките и мачовете. Той ще ни помогне да подобрим играта ни и да постигнем резултатите, които всеки един левскар иска", каза още един от капитаните на отбора.

"Вече до голяма степен и чужденците знаят в какъв отбор се намират. Имаме потенциал и сили за значими успехи. Няма смисъл да коментирам какви са ни целите", завърши левият бранител.