Футболистът на Славия Ивайло Димитров заяви, че столичани могат повече да съжаляват за загубените две точки в мача срещу Верея от 11-ия кръг на Първа лига. Срещата завърши при 1:1, като бе изпъстрена от няколко спорни момента.

„Първо благодаря за наградата. Доста нервен мач Доста положения за нас. Верея също пропусна в немалко ситуации. Мисля обаче, че ние може да съжаляваме повече за загубените две точки“, започна пред DIEMA SPORT Ивайло Димитров, който бе избран за Играч на мача.

„Влязохме концентрирани, пълен превес. Отбелязахме гол. За жалост след това не ни се получаваше играта, дадохме инициативата и инкасирахме попадение“, добави играчът на „белите“.

„Ще гледаме видео и ще анализираме, не биваше да идва това отстъпление. Трябваше да вкараме втори гол и да затворим мача“.

„Втората част ни каза Загорчич да се стегнем, да държим трайно топката. Мисля, че се получи, изключая две-три контраатаки на Верея. Имахме и положения“.

За това, че отбеляза шести гол от началото на сезона, Димитров коментира: „Може би ми вдъхна тази увереност, малко ми се повдигна самочувствието и това е“.

„Победите дават самочувствие и спокойствие. Бяхме в миникриза, беше ни паднал тонусът. Но предната седмица си свършихме работата“.

За предстоящите световни квалификации и за бъдещите съперници на България, Ивайло Димитров каза: „Тежки мачове предстоят всички знаят Франция какъв отбор е. Люксембург вече не е онзи състав. Доста здрав отбор. Дано покажем добра игра и добър резултат и да зарадваме феновете“.