Жуниор Мапуку е играчът в топ форма в състава на Берое преди гостуването на Нефтохимик в двубой от 29-я кръг на Първа лига, Втора осмица, група Б.

Срещата е в петък от 17.30 часа, като можете да я следите в GONG.BG, да я гледате в GONG PLAY и по телевизия DIEMA SPORT, както и да я слушате по Дарик радио.

Договорът на Мапуку с Берое изтича в края на сезона, а интерес към него има от чуждестранни отбори, сред които испанския Елче. В България Левски също следи изкъсо ситуацията.

"В началото не бях в добра форма, но сега се стремя да покажа какво мога. Навлизам във форма. Радвам се, че вече имам 10 гола. Целта ми е да съм здрав, за да мога да играя", сподели Жуниор Мапуку в предаването "Преди кръга" по DIEMA SPORT за завръщането си в Берое и признава, че изживява един от най-добрите си периоди.

"Ако работиш, имаш резултати. Сега имам принципи в живота и работата ми се отплаща. Нормален човек съм. Животът ми извън футбола е като на всички останали. Никой не може да ме види в нощни клубове или дискотеки, защото водя живота си по друг начин. Не съм луд. Нормален съм. Мисля много за семейството си", коментира още Мапуку и продължи:

"Знам, че има интерес към мен. В момента съм част от клуба и не мисля за други отбори. Имаме цел с Берое и искаме да я постигнем. Бъдещето ми не е ясно. Може и да остана тук. Нищо не се знае."