Едно от новите попълния на Септември София Владислав Романов заяви, че случилото се с бившия му тим Локомотив София му е повлияло на подсъзнателно ниво. През сезон 2015/16 “железничарите” изпаднаха до регионалните групи в първенството, заради липсата на финансиране.

“На никой не е приятно това, което се случи с Локомотив. Един доста добър отбор и колектив. Много тежко бе това, което се случи. Не искам да се връщам назад, но мисля, че от тук нататък всеки един нас ще се рестартира и ще играе отново един хубав футбол. Подсъзнателно при всички положения ни повлия това, което се случи. На никого не е приятно отбор, който завърши на трето място изведнъж така да се разпадне и всеки да си търси късмета. За съжаление почти никой не можа да направи добър трансфер, да надгради това, което беше, но се надявам от тук нататък това да се случи”, каза Романов.

“Не съжалявам за избора си. Мисля, че във всеки един отбор, в който съм бил, съм научил нещо, помогнало ми е нещо да се развия като футболист и Септември не прави изключение”, допълни той.

“Не ми беше трудно да взема това решение и да дойда в Септември и мисля, че това ще е една добра крачка за моята кариера. Все пак е много по-лесно да работиш с хора, които познаваш. Надявам се с всеки изминал мач да се сработим отново, да играем един добър футбол и да се класираме напред”, заяви Романов.

“Първите кръгове в първенството е доста трудно за всеки един отбор, не само за нас като нови, но мисля, че с течение на времето нещата ще се получат и ще играем един привлекателен футбол”, каза още футболистът.