Имаме още шансове за Лига Европа и ще се борим до последно в оставащите ни осем мача. Това заяви собственикът на Локомотив (Пд) Христо Крушарски при представянето на новия старши треньор на отбора Войн Войнов пред медиите. След това шефът представи лично новия наставник и пред футболистите от тима.

"Благодаря на Войн Войнов, че дойде да ни помогне в този тежък момент. Надявам се да завършим сезона както трябва. Ще се радвам, ако той вкара малко свежест в отбора. Христо Бонев, Чавдар Цветков и Войн Войнов могат да помогнат за стабилизирането на ситуацията в клуба. Ще разговарям с Христо Колев. Искам той и всички треньори да останат. Имаме треньорски щаб от 6 човека, какъвто няма и Барселона.Намерението ми е Христо Колев да отговаря за техниката на футболистите. Обаче насила никой не мога да накарам да остане", добави още собственикът на "черно-белите". 

"Не се занимавам пряко с Локомотив (Пд). Днес говоря за последно и повече няма да се показвам пред камерите. Имаме трима директори. Ако обаче не се справят, ще се заема аз", добави още Христо Крушарски.