Нападателят на Лудогорец Жуниор Кишада изрази учудването си от факта, че шампионите вече в два поредни мача не могат да вкарат гол. В 28-ия кръг разградчани завършиха 0:0 срещу Левски, а в предния си мач на същия стадион инкасираха загуба с 0:1 от Дунав Русе.

Срещу „сините“ те изиграха колебливо първо полувреме и доста по-добро второ, но така и не намериха начин да преодолеят защитата на гостите или вратаря Николай Кръстев.

„Мачът беше труден, всеки път, когато играем срещу Левски или ЦСКА, е така. Те идват и се затварят. Това прави нещата още по-тежки за нас“, коментира Кишада пред DIEMA SPORT.

„Първото полувреме не ни се получаваше така, както искахме. През второто показахме нашата игра и заиграхме по-добре. Имахме 3-4 ситуации, в които можеше да падне гол, но не стана.“

„Левски се затвориха. Кешеру опита да отваря пространство с движението си. Аз опитах да направя същото, след като влязох. Постарахме да изпълним това, което треньорът ни каза. Лошото е, че гол не влезе. Ще вървим докрай и дано да станем шампиони отново.“

„От много време не ни се беше случвало в 2 поредни мача да не вкараме гол. Сега сме в серия от два мача без победа. От доста време не е било така. Не е типично за нас“, заключи Кишада.