Вътрешният халф на Берое Кохей Като изрази високи амбиции след успеха с 1:0 над Септември София в 6-ия кръг на Първа лига. Японецът откровено вярва, че заедно със своите съотборници може да се бори за място в челната тройка на първенството.

Мартин кой?!

На Националния стадион „Васил Левски” беройци победиха съвсем минимално предпоследния в подреждането и не зарадваха с играта си своя наставник Александър Томаш. 28-годишният Като не започна като титуляр и се появи на терена в 17-ата минута, когато замени контузения Карлос Охене.

"Беше много труден мач. Спечелихме с 1:0. Доволен съм от резултата, но не съм доволен как се представихме и лично аз как играх. Но можем да се поправим преди мача срещу ЦСКА, надявам се", каза Като след срещата.

"Надявам се, че можем да атакуваме челната тройка, но никога не знаеш какво би се случило. Затова винаги мислим за следващия мач и отново за следващия мач."

"Недоволен съм от грешките днес и по-конкретно от играта в защита. Трябва да играем повече помежду си, но се надявам, че до следващия мач ще се поправим."

"Ще се опитаме, тренираме здраво. Нашият отбор е като семейство и се уважаваме помежду си. Така че смятам, че ще успеем, но не зависи единствено от нас самите, а също и от съперника (визира ЦСКА - б.р.). Затова трябва да имаме и това предвид. Това е един от най-добрите отбори в България. Искаме да спечелим и ще се опитаме да го направим вкъщи, защото за феновете също е от голямо значение", завърши Като.