Лидерът в Първа лига Лудогорец гостува на Верея в мач от 18-ия кръг на българското първенство. Двубоят е в четвъртък от 15:00 часа и можете да го проследите на живо по DIEMA SPORT, онлайн на GONG PLAY, на честотите на Дарик радио и минута по минута на GONG.BG.

"Орлите" са в серия от две последователни класически победи от по 3:0 като гост на Локомотив Пловдив и като домакин на Витоша Бистрица.

Старозагорци претърпяха загуба с 0:1 от Левски, като "сините" отбелязаха доста дискусионен гол в последните секунди от мача.

Илиан Илиев: Мачът с Лудогорец идва в много неподходящ за нас момент

Старши треньорът на Верея Илиан Илиев няма да може да разчита на титулярния си вратар Георги Аргилашки, които получи червен картон в мача с Левски. Освен това самият наставник на заралии обясни, че няма да може да разчита още на Хюсеин Сюлеймани, който е отпътувал спешно за родината си заради смърт на близък. С проблеми са Осман Балде и Георги Андонов.

Към момента Лудогорец е едноличен лидер в класирането с актив от 42 точки. Верея заема 6-ата позиция с 27 и е само на една зад петия Ботев Пд.