Старши треньорът на Верея Илиан Илиев коментира поражението с 0:4 у дома от Черно море.

"Лошо влязохме в мача, стъписа ни ранният гол. Ранният гол ни изигра лоша шега. Между първия и втория гол имахме ситуации, които не успяхме да завършим, и така между третия и четвъртия. В последните 30 метра се губи нещо. Черно море взе добри футболисти, които използват всяко малко пространство. Ние се опитваме да пресираме противника високо, затова се стига до такива моменти. При хора, които имат опита и самочувствието на играчите на Черно море, такива неща се наказват. А ние не успяхме да ги притесним," заяви Илиев.

"Да не съдим от един мач. Предния мач не допуснахме голове, но допуснахме грешки в завършващата фаза. Нашата работа е да премислим потенциала. Не че момчетата са лоши. Просто трябва да преосмислим нещата. Играхме по-бавничко, но при неблагоприятен резултат е така, защото всяка атака е опасна. Трябваше да сме по-освободени," продължи наставникът.

"Няма липса на себераздаване, тръгваме да се надиграваме и изведнъж виждате какво се получи. Бяха навели главите след мача, но в следващия те ще трябва да измият лицето. Променяхме схемата, но ни куцаха нещата. И миналата година трудно бележеше отборът. С трансфери трудно ще се намери решение. Трябва да търсим промяна в последните 30 метра," обобщи Илиев.

"Няма никакви финансови проблеми. На футболистите е изчистено всичко. Може да има 1-2 премии забавени, но заплатите се получават на деня," категоричен бе той.