Стражът на Лудогорец Пламен Илиев потвърди, че съпротивата от Локомотив Пловдив е била сериозна и „орлите” е трябвало да се потрудят, за да вземат Суперкупата на България. Вратарят отличи представянето на отбора, като същевременно подсказа, че „орлите” са гледали само веднъж Ференцварош досега, с който им предстои мач в първия кръг на ШЛ.

„Очаквахме много тежък двубой и така стана. Локомотив ни превъзхождаше физически, но радващото е, че опазихме резултата. Накрая вкарахме втори и всичко приключи. Един-единствен път сме гледали Ференцварош досега. Това, което знаем, че са много физически отбор и ще видим какво ще ни предложат другата седмица”, започна Илиев.

„Не се случва някой да владее повече топката от нас. Бяха много агресивни, което е плюс за един отбор. Изпитвахме трудности, но радващото е, че се поздравихме с Купата, която е важна за самочувствието”.

„Към този момент привлякохме нови футболисти. Определено новите са добри играчи, включиха се силно и помагат, с каквото могат. Надявам се да се адаптират възможно най-бързо”, акцентира той.

„В отбор като Лудогорец трябва да има конкуренция на всеки един пост. Радвам се за Ренан, а аз ще бъда концентриран. Който пък показва по-добрите игри, ще пази”, завърши Пламен Илиев.