Полузащитникът на Черно море Георги Илиев спечели наградата за играч на мача след равенството с Левски (2:2). Капитанът на „моряците” не бе особено щастлив от крайния резултат, след като отчете, че има грешка на главния съдия Георги Кабаков при втория гол на Левски. Според капитана на Черно море има посягане на Илия Димитров към Пламен Димов и Юло Кононго, но главният арбитър не отсъди фаул.

„Имаше фаул срещу наш играч, но съдията го пропусна тактично. Допуснахме и груба грешка, тъй като Кононго трябваше да остави топката на Макенджиев, но ако има фаул, то няма да има такава грешка. Изиграхме добър мач и се раздадохме на максимум. Съжалявам, че влязохме със страх през второто полувреме, опитвайки се да запазим резултата. Направихме грешки, от които Левски не се възползва. Мачът почна да се развива в русло, което ни устройваше и можеше да вземем трите точки, но за съжаление не успяхме”, бяха първите думи на капитана на Черно море пред DIEMA SPORT. 

„Вкарахме два хубави гола. Допускаме индивидуални грешки, които внасят напрежение в нашия отбор. Нужно е просто да работим. Футболът е игра на грешки и трябва да ги изчистим. Левски също допусна такива, а е важна реакцията след тях. Треньорът ще каже какво трябва да подобряваме. Нужно е да сплотим колектива в спортно-техническо ниво. Има моменти, които има разногласия и липса на равновесие между линиите. Всеки един ден е възможност да се работи. Липсва ни Радослав Василев, а всеки един е важен в нашия състав, особено човек, който е вкарал толкова много”, завърши Георги Илиев.