Футболист №1 на двубоя между тимовете на Славия и Локомотив Пловдив Илиан Мицански коментира полученото равенство, както и грозните сцени в края на мача.

"Българският футбол няма да го оправя аз, няма да го обяснявам аз, има си хора, които да гледат, мислят и санционират, за мен са странни някои неща тук, които се получават, за това сме на това ниво, всички са виновни за това положение, футболисти, ръководители. Играя няколко срещи в Славия, някакви псувни, някакви неща, честно да си призная, по терените, по които играл е трудно да се чуят и видят. Всеки си е концентриран върху футбола и играта. За съжаление тук има фигури, които мислят че са фактор, а те не са никакъв фактор, футболисти и тем подобни. Затова се получават такива неща и грозни сцени", коментира грозните сцени след двубоя между Славия и Локо Пд Мицански.

"Нормално е да съжаляват, губим много точки, очаквахме да победим, на домашен терен играем по-добре, според мен, ще гледаме в следващия мач да спечелим точки, има бъдеще пред много момчета в Славия, надявам се да вървим напред. Важното е, че съм здрав. Ще помагам на Славия, няма значение дали ще е 5 или 90 минути, да помагам, да вкарвам голове, нещата вървят добре, винаги мисля положително, както и съотборниците ми. Всеки един иска да покаже качествата си и да демонстрира добър футбол", добави той.