Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи групата за петъчния мач с Берое. Наставникът взе на лагер 19 футболисти, като един от играчите ще отпадне непосредствено преди двубоя със "заралии".

За разлика от мача с Етър във Велико Търново от избраниците на специалиста не попадна Мартин Костадинов, който усети напрежение в бедрото по време на днешното занимание на варненци. Неговото място зае Пламен Димов. В групата влезе и новото попълнение на Черно море Васил Панайотов. Полузащитникът за последно игра за Левски, но не се разбра с ръководството на клуба за нов договор. В миналото халфът носи екипа и на предстоящия съперник на варненци.

Васил Панайотов

източник: Пресслужба Черно море

Срещата на Черно море с Берое е в петък от 20,45 часа на стадион "Тича" във Варна. Цената на билетите за двубоя е 6 лева и ще могат да се закупят на касите на стадиона от 19 часа. 

Групата на Черно море: Благой Макенджиев, Иван Дюлгеров, Илиас Хасани, Пламен Димов, Емил Янчев, Мирослав Енчев, Атанас Зехиров, Кононго, Георги Илиев, Васил Панайотов, Н`Донгала, Дани Кики, Мехди Фенуш, Петър Витанов, Патрик, Жоржиньо, Георги Божилов, Мартин Минчев, Радослав Василев.

Черно море и Мариян Огнянов се разделиха

Срещата между Черно море и Берое може да следите с Gong.bg, DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и по Дарик радио.