За трети път се качвам на подиума и сега специално съм изненадан, защото не съм спечелил нищо. Но пък наградата идва от хората, които оценяват труда ти. Без да обиждам другите анкети, за мене тези награди са най-справедливи, заяви Илиан Илиев.

Треньорът на Черно море, който до Нова година водеше Верея, остана трети след Николай Киров (Ботев) и Александър Томаш (Берое) в подреждането на Асоциацията на Българските футболисти.

"При журналистите винаги има малко пристрастия, когато гласуват, макар да не искам да обидя никого. Доволен съм от постигнатото до момента, защото отборът надгради. Черно море започна трудно пролетна, но можеше и още да надгражда. Ако спечелим баража срещу Левски, вече наистина можем да кажем, че сезонът е добър", каза още Илиев.

Черно море излезе като победител във втората осмица на Първа лига и получава правото да оспорва квотата на Левски за турнира Лига Европа. Варненци ще се борят на стадион Георги Аспарухов в една среща.

"За нас не е нещо ново да се борим на Герена. Но знаете, че за да се надяваш на успех, срещу грандовете като гост трябва да си почти безупречен в защита.