Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев бе меко казано недоволен след загубата от Локомотив Пловдив на „Тича“. Той заяви, че отборът е проспал първото полувреме. Освен това отбеляза, че „моряците“ попадат в по-силната група от четири отбора, където всички мачове ще бъдат на живот и смърт.

„През първото полувреме го проспахме и не се представихме така, както трябва. През втората част се вдигнахме, но победата на всяка цена скова играчите. Извиняваме се на хората. Излизаме със страх да не загубим и точно това се случва. През първото полувреме играхме много сковано. Не е приятно да загубиш. Не трябваше да го допускаме особено в този мач. Сега отиваме в една група, в която всеки мач ще е битка“, коментира Илиев.

„Футболистите са хората, които трябва да излязат от тази ситуация. Ние се опитваме да им помогнем. Феновете не са се обърнали срещу нас. В тези две седмици до следващите мачове трябва да видим къде бъркаме. Психиката влияе много“, добави той.

„Бяхме по-плахи през първото полувреме и не трябваше да играем така. Сега всички мачове ще бъдат на живот и смърт“, каза още Илиан Илиев.