Старши треньорът на Верея Стара Загора Илиан Илиев похвали футболистите си за показания характер при визитата на Витоша в Бистрица и победата с 3:0, въпреки финансовите проблеми, които тресат старозагорци.

В четвъртък играчите бойкотираха заниманието на отбора и не излязоха да тренират. Само ден по-късно обаче, футболистите подновиха тренировки.

Илиан Илиев изрази надежда, че скоро ситуацията в клуба ще се подобри и играчите ще получат дължимите им суми.

Приказката за Витоша се превръща в кошмар

„Ако погледнем резултата, може да изглежда лесно, но не бе така. До 2:0 беше равностоен мачът. След първия гол трябваше да потърсим много по-бързо втория. Когато вторият гол стана, там нещата приключиха. В дефанзивен план се справиха добре футболистите. В предни позиции мисля, че може и по-добре. Може би аз съм малко по-взискателен за представянето ни в атакуващ план, защото съм и играл на такава позиция“, коментира Илиан Илиев.

„Знаем нашият начин на игра, познаваме и противника. Винаги им казвам, че ако имат самочувствието, могат да пресират противника и високо в тяхната половина. Това си проличава по време на мача. Свършихме си работата. Надявам се през паузата да поработим и да се подготвим добре и за мача с ЦСКА“, продължи той.

Капитанът Андонов: В момента във Верея е пълна мъгла

„Вие знаете какво се е случило през седмицата. Да не задълбаваме темата. Мисля, че има някакво подобрение на ситуацията и дано да е така, защото футболистите го заслужават. Не искам да обсъждаме проблемите си публично. Когато има резултати първо вие ще научите“, коментира той проблемите в клуба.

„Преди мача казах на футболистите си дайте да изиграем срещата, ако има нещо ще го мислим след това. Ние си свършихме работата. Рядко съм работил с такива хора. Никога не съм бил недоволен от представянето им на тренировките. Това се предава и по време на мачовете. Ще направим една контрола в сряда с Туркменистан, след това следват тренировка, почивка и започваме подготовка за мача с ЦСКА“, завърши Илиан Илиев.