Старши треньорът на Верея Илиан Илиев очаква много тежки домакински мач срещу Септември София в утрешния двубой между двата тима от 13-ия кръг на Първа лига.

Неделният сблъсък стартира в 17,15 часа на стадион „Трейс Арена” в Стара Загора. Ако не сте на трибуните, можете да проследите развитието му минута по минута в Gong.bg. Срещата ще върви в пряко предаване още по DIEMA SPORT, онлайн на GONG PLAY, както и на честотите на Дарик радио.

"Предстои ни поредния труден мач. Развитието на срещите ни дотук в първенството доказва това. Септември играят добре като гост и мача с Черно море е доказателство за това. Разполагат с бързи футболисти в предни позици", започна специалистът. 

"Срещата е много важна за нас. Трябва да сме много дисциплинирани и концентрирани, и да не допускаме грешки. Ще се опитаме да направим добър мач и да стигнем до добър резултат", продължи наставникът на Верея.

"За мача отпадат контузените Осман Балде, Костадин Слаев, Илия Мунин и Еркебулан Нургалиев и наказания Здравко Илиев. Илиян Йорданов вече тренира с останалите, но все още не сме решили дали ще го използваме в мача със Септември", завърши Илиан Илиев.