Наставникът на Черно море Илиан Илиев коментира постигнатото равенство с Левски (2:2) в двубой от втория кръг на Първа лига.

"Не искам да тръгвам от там, защо го допуснахме гола, всички видяха има бутане в гърба, има нарушение срещу наш играч, Кабаков трябваше да отсъди фаул, трябва да поздравя футболистите, за всичко, което направиха. Не бяхме перфектни, през втората част направихме предизвикани грешки, при изравняването, трябва да се види, може да се отсъди засада, тук трудно се отсъждат тези неща. Неприятното е, че завършихме с този съдия тук, и в баража горе-долу повлия. Продължаваме по същия начин, ние го знаехме, че така ще свири, той Кабаков не е виновен, виновен е този, който го слага. Добър мач като цяло за нашия отбор. Можеше да не допуснем втори гол, трябваше да държим топката повече време, търсихме втори гол, постигнахме го, хубав мач за нашия тим, не трябва да правим такива непредизвикани грешки при пасовете", коментира Илиев след двубоя с Левски.

"Трябваше да държим топката, направихме хубави неща, имахме ситуации, в които не трябваше да прибързваме, тук се играе трудно, сега имат и нов треньор, всеки иска да се докаже", добави той.