Полузащитникът на Левски Васил Панайотов прие позитивно наградата си за Играч на мача при решителната победа с 4:1 над Черно море в баража за Лига Европа и същевременно разкри, че реално никой от ръководството на „сините” не му е отправял конкретна оферта за удължаване на договора.

27-годишният Панайотов реализира изключително красив гол във вратата на „моряците”, като беше точен с шут от дъгата за 3:1. Попадението, както и цялостното му представяне в мача, не остана незабелязано от читателите на Gong.bg.

„Благодаря на всички, които гласуваха. Радващото е, че свършихме сезона подобаващо. Днес Левски има рожден ден и това беше символичен подарък. През първото полувреме направихме това, което искаше треньора - вкарахме два гола и изпуснахме още. През второто леко се отпуснахме. Техният гол реално падна след моя грешка, просто трябваше по-бързо да подам топката на Серджиу Буш”, заяви роденият в Гоце Делчев играч.

„Нямам обяснение на какво се дължеше отстъплението в играта ни. След като ни вкараха гол, се сетихме, че има още доста време до края на срещата. Радващото е, че вкарахме още голове.”

„Всеки ден си вадим поуки. Много тежък сезон за нас, с много колебливи игри. Радващото е, че в края на сезона вкарахме 4 гола.”

„Повтаряме се от миналата година, когато пак играхме бараж за Лига Европа. За това сме виновни само ние, футболистите. Затова трябваше да излезем и да спечелим за нашите фенове. Макар че нашата игра не ги задоволява, те винаги са тук и ни подкрепят.”

„Хубав гол? Не е лош голът, но и в Полша съм вкарвал от далечна дистанция. На мен работата ми не е да вкарвам голове. Работата ми на терена е друга, трябва да спазвам тактическата дисциплина и да помагам на отбора да печели.”

„Аз нямам конкретна оферта от Левски да остана в отбора. Затова не е ясно какво ще се случи с Васил Панайотов. Разбира, се моето желание е да остана. Аз съм продукт на школата на Левски. Всеки минал по този път желае да остане. Има интерес към мен от други отбори. Предпочитам на този етап да не говоря”, завърши Панайотов.