Юношата на Барселона Аласана Мане стана Играч на мача срещу ЦСКА, въпреки че тимът му падна с 1:2 на "Българска армия". Той обаче реализира невероятен гол, представянето му беше страхотно и съвсем заслужено взе шампанското от GONG.BG.

"Много важен беше този мач за нас, трябваше да дадем всичко и го направихме, но за съжаление не успяхме да спечелим. Дано пренесем тази форма и в следващия си мач. Продължаваме да тренираме и продължаваме напред", заяви Мане пред DIEMA SPORT и анализира какво трябва на тима, за да оцелее.

"Трябва да продължим да се борим. Когато играем по този начин, няма да имаме проблеми с оцеляването. Имах щастието да вкарам, много съм щастлив, че успях да го направя, това ми е дебютен гол", заяви още футболистът и обяви как се е стигнало до преминаването му във Велико Търново от Барселона.

"Преди няколко месеца бях в Барселона, сега съм тук. Но това е футболът, надявам се да съм полезен. Харесва ми тук, но не знам какво е подготвило бъдещето ми, ще разберем в скоро време", завърши Мане.