Станислав Костов от Пирин реализира невероятно попадение в мрежата на бившия си клуб Берое, с което даде аванс на "орлетата" в тази битка. Той смята, че хиксът е бил заслужен изход на този двубой.

"Поделихме по точка, първата част я изиграхме добре, второто тръгна добре, но Берое ни изравни. Щом така е завършил мачът, значи така е трябвало да бъде. Имахме шансове да отбележим, ако го бяхме направили, щяхме да победим", заяви Костов.

Той реализира попадение, което съперничи по красота на най-добрите изпълнения от началото на кампанията в родния футбол. Самият той призна, че това е най-красивият му гол от началото на сезона.

"Няма реваншизъм у мен, няма значение срещу кой отбор се разписвам. Просто всеки гол ме прави щастлив. Това е най-красивото ми попадение от началото на сезона", заяви Костов и говори за бъдещето си след края на сезона, когато приключва договорът му с Пирин.

"Не търся развитие засега, имам още месец от договора си и съм концентриран за това време в Пирин. След това ще видим какво ще стане и ще преценя какво да правя", завърши нападателят на "орлетата".