Капитанът на Верея Георги Андонов беше много доволен от измъчената, но и много важна победа над Етър в гостуването си от третия кръг на Първа лига. С нея старозагорци се отлепиха от дъното, а нападателят даде асистенцията за единственото попадение.

"Доста нервен мач за нас, радвам се, че успяхме да победим. Трите точки са важни, успяхме да се вдигнем и да покажем добро лице след последната загуба. Трудна победа, но важна и сладка", заяви Андонов пред DIEMA SPORT.

"Казахме си, че няма какво да униваме след тежката загуба от Черно море предния кръг. Хубавото е, че е в началото, по-добре е един мач да паднеш един мач 0:4, вместо четири с по 0:1", сподели още капитанът на Верея и се върна на развръзката в края на миналия сезон, когато тимът му изпусна за една дузпа участие в Европа.

"Бяхме близо до Европа, една дузпа ни делеше, в интерес на истината нямаме отбор за Лига Европа, но хубавото е, че щяха да влязат свежи пари в клуба. Всеки си има свои виждания за футбола, при Томаш беше едно, при Илиев сега е друго", заяви още Андонов, след което говори за предстоящия мач с Левски.

"Левски има доста добри футболисти, мисля, че ще се представим достойно, Последният ни мач миналия сезон беше срещу тях, помните как ни отстраниха, но това е мач като мач", заяви капитанът и накрая коментира финансовата ситуация в отбора.

"На тоя етап нещата се нормализираха във финансов план, това мога да кажа. Този въпрос иначе не е за мен", завърши Георги Андонов.