Румънският халф на Левски Нелуц Рошу призна, че е изкушаван от опцията да премине в гранда от родината си Динамо Букурещ. Той сподели това пред изданието в родината си Телеком Спорт. 

Играчът разкри, че в близките дни ще води разговори с наставника на "сините" Делио Роси и ще има повече яснота. Полузащитникът отрече информациите, появили се в жълти сайтове, че договорът му е разтрогнат. 

"Изминалата 2017 г. беше добра за мен, станах шампион с Виторул, което е страхотно чувство. После отидох в България, започнах добре в Европа, но треньорът беше сменен. При новия наставник не играх много."

"Не знам какво ще се случи, ще имам разговори с треньора в следващите дни, ще видим какво ще стане. Но нито съм си разтрогвал договора, нито е ставало въпрос това да се случи", сподели Рошу и коментира опциите при евентуална раздяла с Левски. 

"Искам да играя извън Румъния, но не мога да отхвърля завръщане в отбор у дома, който ще играе в плейофите. Мога да кажа, че Динамо Букурещ е изкушаваща опция. Ако този отбор не играе в плейофите, ще е просто катастрофа", заяви Рошу.